Editorial Dipankara - Editorial centrada en publicaciones sobre budismo
Editorial Dipankara

Especializados en publicaciones sobre budismo y el mundo asiático
Facebook Twitter

La medicina espiritual del Tibet
La medicina espiritual del Tibet
Autor:  Dr. Pema Dorjee [+]
Idioma: Catalán Catalán
Dimensiones:  215x150mm
Páginas:  320
ISBN:  978-84-937843-4-8
Sinopsis:
Aquest llibre presenta una introducció a la medicina tradicional tibetana des de dos vessants diferents. A la primera part, la Janet Jones, psicoterapeuta i professional de la medicina occidental, explica la seva vívida experiència personal amb la medicina tibetana, juntament amb la d’altres persones, i descriu els seus contactes amb els que van ser dos dels metges tibetans més preeminents de la medicina tradicional tibetana a l’exili: el doctor Tenzin Txodrak i el venerable doctor Trogawa Rinpotxé. La segona part del llibre consisteix en una explicació més tècnica dels principis de la medicina tibetana realitzada pel doctor Pema Dorjee, un metge tibetà molt qualificat que, pel fet d’haver treballat a Occident, combina una comprensió i una pràctica profunda de les tradicions tibetanes amb una bona apreciació del món modern.  
La medicina espiritual del Tibet, el primer llibre en llengua catalana en el seu àmbit, proveirà al lector d’una oportunitat per conèixer millor aquesta valuosa, però a vegades oblidada, tradició mèdica del sostre del món. 

21 €


COMPRAR
Libros relacionados:


El monjo i el filòsof

La vida de Milarepa

Un mahāsiddha indi al Tibet

<< Volver


Editorial Pankara
Editorial Dipankara SLU - Especializados en publicaciones sobre budismo y el mundo asiático - Carrer Major 13 080208 Sabadell
PRIVACIDAD - CONTACTO - info@dipankara.es - Todos los derechos reservados